im still alive

lite dåligt med updates här nu.

Får väl skriva lite kortfattat om vad som händer och sker...JS-dieten är över nu, jag körde den i 21 dagar totalt och det gick smärtfritt.
Tappade väl inte lika mycket kilon som man hade räknat med, men det blev 3kg under den tiden, det är iaf bättre än inget!
När det kommer till ökning av styrka så har det inte ökat eller tappat något, enda jag ökade i en hel jävla del är ben.

Nu har jag återgått till mitt kött kött kött kyckling och fett ätande igen, och det går bra bra! jag har inte gått upp något sen jag slutade med JS. DÄremot har jag gått ner, så man vet iaf att det man håller på med fungerar felfritt.

Nu när man börjat äta mat igen, så har suget efter gymmet varit enormt och man har inte vela ligga hemma och lata sig! Skönt som fan...att kunna köra tills man ser stjärnorna, men ändå inte vara spyfädrig efter passen =)
Har även gått i stortsett varje dag när man vaknat, i snart 3 veckors tid. Har blivit ett par dagars "fuskande" från dom promenaderna, men ibland finns inte tiden att ta den där promenaden. (kanske för att jag sover lite för mycket...men sova måste man ^^)
 
Har precis tankat i mig en kyckling, och sitter nu och plågar i mig lite shejker, som är SJUKT mättande... Man lär börja nästan 1 timme innan man ska dra till gymmet för att hinna med allt utan att vara proppmätt när man tränar.

I helgen ska det supas :( lär väl bli 2 dagars. Hur fan ska en gammal gubbe orka 2 dagar?
Imorgon är det Isac kalas, och jag skulle handla ödla åt han, men det visade sig att det inte var det enklaste ...tyvärr! så jag ska leta vidare tills jag hittar nånting bra åt han, så han får lära sig i tid och förmodligen sitta hemma med hela huset fullt av ödlor och ormar om dryga 10 år =) eller hur elin?
Ska bli grillning och ÖL på Isacs 6års kalas! Isac vet att det blir öl, tur han har koll! haha

Efter kalaset blir det avesta och supa vidare...samma sak blir det på lördag.
Lördagen blir en intressant dag! Kl 18:00 ska det bli "fin" middag med familjen Dahlberg med respektive haha. Kommer bli härligt! jag och farschaaaaa Gunnar har ju planer på att supa ner EEEEEEEMIIIIIL!
VI får väl se hur det kommer sluta, men jag tror vi lyckas med uppdraget!

Nej, nu ska jag arbeta vidare på mina drinkar...Sen ska armarna få jobba som aldrig förr...FY FAN!

Dag 17!

under dag 16 blev det smöööööööör...och en morgon promenad...skön promenad och vädret var nice!
hittade en huggorm på köpet, men tyvärr död =( buhuuuu...
Blev ett gympass vid kl 22:00 nånting...blev ben + mage för min del, och det gick sjukt bra! ett jävla trycka i detta pass, och det kändes sjuukt nice.
Vet inte vart krafterna kom ifrån, men det var roligt! Blev rekord på samtliga ben övningar, ganska nice.

Har inte maxat något i benpress än dock...har väl inga planer för det heller.
Körde 265kg 3set 6-7reps igår, gick smärtfritt. Nu är det bara kämpa på tills det ligger 300kg på smetat, får bli nästa mål.

Idag har man varit ute på promenad, kan väl säga att jag höll på att banga...men vafan, gör man det kommer man ingenstans...bara dra på sig lite kläder och ut i ösregnet, som höll i sig under hela promenaden. Sen när man väl var hemma kunde man vrida ur alla kläder man hade på kroppen.
Men nu sitter man här och har ätit lite smör och bara tar de lugnt, och funderar på ett gympass idag med, kanske skulle köra lite bröst och axlar idag, och hoppas på lika bra tryck som man hade i benen igår! För är det samma idag som igår, så kommer det nya rekord garanterat...var pigg som ett as igår! skööönt.

Nej fan...det måste bli ett pass idag! måste måste måste


Dag 15! och ett sent gympass!

Nu ska vi se...igår var det fredag, och det började med 11km promenad runt dalälven med farsgubben och nappe.
Tog sin lilla tid att gå.
När man kom hem så var det bara hugga i maten...det var inte helt fel!
Blev även ett gympass vid 18:00. Promenad till och från gymmet (det regnade åtminstone inte den här gången)
Vi körde bröst + biceps, och det blev ett RIKTIGT mördar pass, FAILURE! totalt...och idag har man då verkligen träningsverk...underbart!
Hände nog inte så mycket annat under kvällen, man var väl hemma och jobbade en sväng vad jag minns.

Och nu är det lördag (eller söndag kanske till och med...klockan är efter 00:00, men det blir ingen nästa dag förns man har sovit! så enkelt är det)
Dagen började med en promenad på 7-8km och nappe var lika nöjd som mig när vi kom hem igen.
Sov ganska länge inatt, blev väl 11 timmar och det satt fint som fan!
När man kom hem från promenaden och hade ätit mat så tog jag och älskling och skulle dra en sväng till malins faaaaarscha, men han var icke hemma, så vi drog vidare in till sala för att hälsa på ISAC IHRFORS, och alla dom andra ute i hooooooden Mickelsbo.

Vi åkte väl från sala vid 21:00 tiden, sen raka spåret hem tror jag ...och ta den sista måltiden med lite baguette och klyftpotatis.
Sen var väl klockan 23:15, och jag började tralla mot gymmet... Och man kom nyss hem, blev ett pass för axlarna + triceps. Gick bra, och det känns bra att få komma iväg. Även fast det blev så jävla sent, men vafan...nu är man hur nöjd som helst när det är avklarat, och man ska dusha, och sen DÖ i sängen och sova som fan.

Nej, nu är dushen fri!

PASS UPP!


Dag 13 är slut!

Sista måltiden nu på Dag 13. Börjar bli lite less på smöret nu igen, men det var samma sak förra veckan när jag var inne på 6e dagen utan något annat.
Imorgon är det dags för påladdning, och det ser jag verkligen fram emot just nu! Oxfilen ligger i kylen och bara väntar på morgondagen.

Vad har man annars gjort dom sista 2-3 dagarna? Iförrgår blev det först en promenad på 6km när jag vaknade, jag och nappe tog en sväng.
Sen under dagen blev det inte så mycket annat, bara massa smör smör smör smör och vatten och protein.
Sen på kvällen vid 20:30 tog jag en till promenad, samma veva på 6km igen, och nappe vid min sida.
Efter det blev det väl förmodligen smör igen :P och smör igen...och sen sömn! Skönt!

Igår blev det nog mer än 8km promenad när jag vaknade, jag farsan och nappe tog en sväng. Nappe var riktigt nöjd när han fick chansen att springa lite löst ute på ängarna och jaga pinnen. Han och jag var helt döda när vi kom hem, nappe la sig på golvet direkt när jag öppnade dörren, han orkade inte ens sitta ner och vänta på att plocka av kopplet.
SKÖNT!

Senare på eftermiddagen, eller mer mot kvällningen blev det ett gympass, ben och mage. Blev även promenad till gymmet! Och det var ju inte bättre med att det regnade hela vägen till gymmet...och sen när vi körde klart vårat pass, så var det ut i regnet igen...jippi! Underbart haha...men men, det gick bra det med...man måste gå till och från gymmet, spelar ingen roll om det är ösregn eller ej. Jag kom ju hem, så jag dog ju inte.
Körde slut på benen helt och hållet, och har lite träningsverk idag.
Sen åt man väl förmodligen smör när man kom hem och drack protein, det var den dagen.

Och idag vaknade man, och lurade med älskling på en promenad :) så jag nappe och älskling tog en rund på 6km, skönt var det! Och det var vilodag från gymmet dessutom...så idag har man haft det bra.
Åkte ut till Sätra och gjorde sällskap med Tasken, och tvättade bilar. Sen in till sala med Tasken en sväng, och handlade lite nya cd-skivor...som vanligt när man är i sala med tasken så är man tvungen att göra en sån sak =)

Imorrn är det påladdning av kolhydrater som väntas, och det ska bli jävla fint! Och ska även köra ett riktigt grispass på gymmet.
Bröst och axlar väntar...och det ser jag fram emot ! får se hur det känns att gymma med mat i kroppen...och sen få äta när man har gymmat klart...mums!

Dag 10!

Dag 10 nu...tiden går fan sjukt fort!!
Inte så långt kvar tills fredag...men då ska jag vara mer noga med maten, försöka äta 5ggr både fredag/lördag med bestämda tider så man slipper vara proppmätt i 36 timmar! Det var sjukt jobbigt.

Igår var det ett gympass och det gick faktiskt riktigt bra! biceps och triceps stog på schemat, och idag har jag faktiskt riktigt ont i armarna! Skönt de...

Nu väntar man på att tasken ska komma förbi en sväng, tror camilla och ungen är med åxå.

Sen är det gymmet som väntar! Men innan gymmet ska jag äta måltid nr.3 ! Sen får man se vad som händer ikväll, man kanske skulle ta och jobba lite idag.

Idag ska det köras rygg på gymmet. Får väl se hur spyfärdig man ska bli.

Sugen på träning.nu!!!

Dag 9!

Det har gått 9 dagar nu och allt känns bra! Laddade med kolhydrater i fredags/lördags så man har verkligen mått fint dom 2 dagarna.
Fast det har varit jobbigt och vara så jävla mätt som man varit.
Idag så har man smaskat smör och haft det bra igen haha! Men det har varit nice =)

Det blir ett gympass om nån timme, då ska vi köra hårt och hoppas man inte blir lika spyfärdig som senaste passet.
Hoppas det behövdes lite påfyllning till kroppen så man orkar köra stenhårt igen.


Annars har det inte hänt så mycket, förutom att vi skulle åka och bada i borlänge igår men när vi väl var framme så var självklart badhuset stängt :P så det fick bli en runda i kupolen för att fördriva tiden hehe.

sås och potatis!

Dag 5!

Dag 5 nu och måltid 1 är tagen, det går fortfarande smärtfritt! Förutom att älskling psykar mig och lagar mat, äter glass...äter chips...äter allt 1 meter ifrån mig hela tiden...! och när hon lagar mat luktar det så förbannat gott.
Men men...nu är det så här =)

Det är inga problem att köra den här dieten so far. Var och gymmade igår, och kände mig faktiskt lite svagare än vanligt, kan ju vara tack vare smöret enbart, men fredag/lördag ska det laddas med kolhydrater, tror ni jag ser fram emot den dagen?
Kommer vara världens lyckligaste barn när jag vaknar och kan börja äta mat som ett as!

Ser man fram emot! =)

Nu ska nappe ha lite kul med mig :)

Dag 3!

Kan börja med att säga att Dag 2 gick hur lätt som helst!

Så nu är det dags för Dag 3, sitter nu och skedar i mig min portion samt dricker protein drink. Resterande piller har jag fått i mig redan.
Jag älskar inte direkt att svälja tabletter, och framförallt inte dom här som är sjukt stora...men det är bara köra på och skicka i sig skiten, man har inget val.

Har inte känt någon hunger än, men däremot tror jag att jag känner mig lite små seg i kroppen idag. Men det är förmodligen det som kommer vid dag 3-4. Som tur är har jag vilo dag från gymmet idag, bra timing!

Vad ska man hitta idag igentligen? försöka arbeta lite extra idag kanske...
Vädret är ju knappast något jag har beställt! Piss regn!!


Bara 1 måltid kvar

Måltid nr.4 gled precis ner efter ett hårt pass på gymmet, så nu mår man lite bättre igen!
Det smärtade fint i biceps och triceps idag, men det är skönt!

Tyvärr blev det dåligt med lugn och ro på gymmet, det var nog ett av det mest konstiga pass någonsin!!
Kom in 3st turkar med moppe-musche, som vägde kanske ..40kg skinn? eller nått i den stilen...Sen var det full rulle!
Jag och andersson fick lyssna på turkiska eller vad det nu var, i närmare 1 timme. Dom var inte så tysta om man säger så, det ekade verkligen i HELA gymmet...jadu, vad säger man, jag och andersson fick lite koncentrations svårigheter vill jag lova! haha

Nu ska jag ut med Nappe en sväng, sen ska det arbetas nån timme innan det är dags att äta måltid nr.5 och sen få sova igen. Skönt ska det bli!

Nu är älskling hemma dessutom, och står och lagar mat SÅ KLART! man blir ju lite sugen, men det kvittar...mitt smör är så gott så! =)

Halva dagen har gått

Precis fått i mig måltid nr.3! Gick hur bra som helst och man börjar gilla det mer och mer för varje måltid.

Bara 2 måltider kvar idag, och nu är det dags och dra till gymmet och köra ett pass. Ska vänta på att älskling kommer först så jag får prata med henne innan man drar.

För övrigt så har allt gått sjukt bra! Är fortfarande pigg, och har inte känt någon hunger alls! Hur bra är inte det lixom????
Hoppas man inte blir slö imorgon/övermorgon vilket verkar vara normalt när man äter på det här viset, men hoppas jag slipper! Så det är lika bra och köra ett gympass idag ifall man är helt OFF imorgon så man kan ta en vilodag utan att vara allt för arg på sig själv.





ÄT ÄT ÄT ÄT!!!!!

morrn morrn!

Har sovit ganska bra inatt och känner mig väldigt pigg!

Det är nu dags för Dag 2 av JS-dieten. Har precis fått i mig måltid 1, och jag njöt mig igenom denna måltid!!
Var lite mer hungrig den här gången, och Crunchy smöret var faktiskt riktigt riktigt gott!

Vad som händer idag vet jag inte, men gymmet väntar nog på mig så jag får ett axelpass genomfört.

Sen är det bara se till att äta ännu mer smör och dricka ännu mer protein! Det kommer inte vara några problem att genomföra det här inte!

nu kör vi!

Dag 1 på JS dieten är över nu!
Ätit 5 måltider idag och det har varit drygt men det har gått bra. Har inte varit hungrig en enda gång idag, så det är bra!

Blev ett gym pass tidigare idag och det gick fin fint! Allt blir verkligen bättre och bättre för varje pass! Så det är jävligt skoj.

Har inte hänt så mycket annat idag, bara setat vid tvn med älskling ..och ätit smör smör smör smör ...och mer smör, och så klart protein drinkar.

Känns inte som man hunnit med något annat än att äta smör :) Men nu ska jag sova däremot!

Blir update imorrn nångång, så får vi se om det går lika bra även då =)










lets go!!!


RSS 2.0