Lite skakis

Dagen lider mot sitt slut och det är dags för sömn.

Isac har varit här och spelat xbox hela dagen, men vi hann även med att äta lite mat och gå över till gay-micke och se på hans palmhuggorm =)

Sen när Isac hade åkt, så tog jag tag och städade lite i lägenheten, och man skulle dammsuga men dammsugar jäveln är så jävla rutten så den kan banne mig fara och flyga nånstans där INTE jag är.
Men jag fick bort en hel del skit ändå, så det känns skönt! Och insåg hur jävla mycket pant man hade...usch, men jag vägrar panta.

Har inte hänt så mycket annat idag, förutom att brynäs kammade hem en vinst, och jag satsa lite cash på lite matcher som gick hem, så man fick extra stålar idag utan att göra så mycket jobb.
När hockeyn var slut, så blev det utgång med Nappe, för att sedan åka till gymmet med Andersson.

Gymmet gick segt, jag blev så jävla illamående så fy fan....men de blir nya tag imorrn kväll.

Och på lördag ska man äntligen få flytta, kan inte bli så mycket bättre inte.

Tequila i stora lass

nu har Isac anlänt och tvn + xboxet kommer gå varmt nu.
Själv är man både sliten förstörd och tom, och tänker inte ens kliva ur sängen.

Gårdagen slutade lite roligt, eller..den var rolig! Var fin besök från Kiruna av Dennis, skön lirare det där.

Vi gick till kingen, åt mat...beställde grogg. söp och söp och hade de trevligt.

Jag gick och snackade lite skit med han som äger krogen, och han fick för sig att köra sten,sax,påse för 100kr. Fast jag ville köra om 500kr, men 100kr blev det.
Först till 5 också. Vi körde och jag vann med 5-1. Tack så bra :) men hans ide blev, "kvitt eller dubbelt!!" ...sure för mig.
och jag lyckades vinna med 5-1 igen ^^. 200kr rikare...så jag bad han ge mig 2st vitryssar, och så blev det! tack =) hehe

vi söp vidare, och helt plötsligt köper Dennis in en hel jääävla bricka med tequila, OMG är det enda man kan säga I guess.
Vet inte hur många det var på brickan, men minst 10st iaf. Vi drack tequila och tequilan var inte långt ifån att komma upp måste jag säga, fy fan usch.
Men sen så fick jag och Dennis för oss?? att vi skulle testa att dricka tequila på nått kosntigt sätt, sagt och gjort.
Det slutade med att vi satt och sniffa salt , och sniffa i oss citron. starkt och fint var det.
Det resulterade i att man blev full som en spruta. Vi söp vidare, och lite senare kom det tydligen in ytterligare en bricka med sprit! men inte tequila, det var jäger mohaha. Inget jag kommer ihåg dock.

När krogen väl skulle stänga hamna jag på "efterfest" eller vad man ska säga, i andra rummet på krogen med krogägaren och lite annat folk. Och där fanns den där hunden Rocko, med stor kuk. som försökte sätta på mig.
tur det finns nån som tycker jag är snygg iaf =)

Sen minns jag inte så mycket, jag gick väl hem tror jag. Sen vakna jag på toa imorse, och hade inte så stor koll =)

Det var den gårdagen det. Men det var riktigt skoj. Hoppas Dennis flyttar hit istället, han kan inte bo i kiruna förstår han väl. hehe

Nädu...nu sitter isac och spelar hockey och han är Färjestad, och han torskar...YES! jag visste att färjestad var kassa.
Men han försvarar sin förlust och säger att det är inte färjestad som är kassa, det är han själv som är HELT världelös. haha, att en 5 och ett halvt år gammal grabb säger att han är helt värdelös är lite roligt, men det kan inte vara bra och tycka så varje gång det inte går som han vill kanske :)



Ikväll ska det nog bli städning av lägenhet, och sen måste jag ta mig till gymmet.





nej, så kan vi inte ha det

Precis!

aja...nicke ringde och hörde om man skulle med dom ut nu ikväll, jaja...jag gör väl det, tar flaskan i handen och ölen i påsen och glider iväg till werner.

Det blir nog inte bättre att sitta inne och dunka huvet i väggen.

Imorrn är det Isacs TV-Speldag hos mig, hans enda önskan på sportlovet var att få en hel dag hemma hos farbror och få spela xbox till fingrarna dör.

Självklart ska han få det!

En dag i Borlänge

helt totalt  slut i kroppen efter en hel dag i badhuset med Isac och Jocke.
Elin och Ville tog sig bara till kupolen, eller...Polen, som Isac säger.
Dagen har varit trevlig men väldigt slitsam, och nu är man förbannat trött och har bara legat i sängen sen man kom innanför dörren.

Förövrigt har man fått ett ryck och börjat fundera varför det har blivit som det blivit? Det har gått bra och kontrollera känslorna hyffsat bra tills idag...vet inte varför, men det suger rejält, och vet inte vad man ska ta sig till.

Som att stå och titta på någon på andra sidan stupet som håller på att dö, och inte kunna göra något åt det.
Bara vill att allt ska bli bra! eller ska man ge upp helt och hållet?? Men vad ska man göra då?

Det var någon på denna jord som fick ett redigt blombud och lite andra grejjer igår! Hoppas man gjorde personen lite glad, det är det enda man vill.

fan åxå...

Locked inside this cage
 

Jag vill verkligen tillbaka!

Caribbean


dagen lider mot sitt slut!

Japp! så är det...dagen har varit helt OK och det har varit fullt upp hela dagen.

Pokern gick väl helt ok idag även den, och träningen gick bra...så man är sjukligt mör i kroppen nu om inte annat, så det kommer bli skönt att ta ett par timmar sömn.

Imorgon vid kl 11:00 kommer bror jocke och tjommen Isac och plockar upp mig för avresa mot borlänge badhus. Så det får bli min träning imorrn, simma och bada med isac är inget enkelt "tränings" pass!
Så gymmet får nog vänta på mig tills torsdag.

Och på torsdag har Isac bokat en "tv-spels dag hos farbror boris". Så då lär det bli HIGH LIFE här hemma, men de ska bli fint :)

Nej, nu blir det lite xbox360 och sömn.

Later
Isac

hård dag idag!

Man vakna vid kl 11:00, låg och drog sig lite i sängen ett tag, sen tog man kontakt med andersson och hörde om han vill med till gymmet, och han bangade inte.

Ut med nappe först, sen lite mat, och sen tog vi promenaden till Skogsbo för att gymma, blev hårdkörning i 1h15min, sen var det bara till och knata hemmåt igen. Inte den roligaste resan hem när an är slut som aldrig förr!

Sen var det tänkt att vi skulle dra iväg och bada/simma, men när vi väl hade kommit hem och var på gång så var väl Andersson för trött för att göra det, så något sånt blev det icke.

Nu har man inte själv så mycket ork, så man ska väl försöka dra igång en poker session och försöka få in lite deg så man har råd att pröjsa för 2 lyor efter söndagen, men det ska nog lösa sig.

Whish me luck!


Dags och pröva på något nytt i livet!

Nu har man fått någon sjuk ide att pröva på det här med bloggandet, får väl se hur det kommer sluta!

Heter Alex, är 22 årig gammal gubbe som förmodligen kommer fylla 23 i sommar.

Just nu står det ganska still här i livet, och allt är väl inte riktigt som jag vill att det ska vara, men vad ska man göra åt saken?? Det är en svår fråga och det finns förmodligen inget vettigt svar dessutom.

Jag bor själv i en 1a i Avesta med mina 2 Leguaner, Elliot och torkel med överbettet, och en schnygg hund som heter Nappe.
Men om bara 1 vecka är det äntligen dags och flytta till något större, men man blir tyvärr kvar i samma stad.

Har nyligen "separerat" ifrån den man älskar mest över allt annat, så det är ganska drygt i livet för tillfället, och man försöker göra det mesta för att inte gräva ner sig.

Har hittat en fin motivation att hitta till gymmet i skogsbo igen, efter mer än 1 år uppehåll, vilket imponerar på mig själv =)

Har tänkt ta träningen seriöst och se vad som kan hända med kroppen med lite hårdkörning, ska bli intressant!!
Har tagit mig till gymmet 4ggr förra veckan, och det ska nog försöka bli åtminstone 5-6ggr den här veckan.
Imorse när jag vaknade kl 10:00 så klev man bara upp ur sängen, ut med Nappe, sen åt man en skvätt, och drog till gymmet med Andersson. Det gick helt OK idag, och jag misstänker att man kommer vara mer döende än levande imorgon när man vaknar.

Det ska bli träning imorgon också, och då blir det promenad till gymmet. Tog promenaden dit igår och det gick fint. Men idag fanns inte tiden att gå eftersom jag varit i Västerås och spanat på lite grejjer till nya lyan.

Nu får de vara nog för ett tag, Nappe väntar och mina ögon är trötta, så får väl se om det blir sova när man kommer tillbaka igen.

take care

RSS 2.0