Ryggen avklarad

Blev ett väldigt hårt och intensivt ryggpass som vanligt, kändes riktigt bra! Även fast man måste skippa t.ex marklyft... väntar på den dagen man kan köra marklyft igen =(

Började med 4set chins, gick väldigt lätt 1a och 2a set, ovanligt lätt i 1a åtminstone, känns som det börjar ta sig på den fronten, även fast man är tungviktare. 4e set var inte speciellt roande, då hängde man mest i stången och Andersson lyfte en :P skönt när man blir trött.
Efter chins blev det 4set latsdrag, gick riktigt fint, började med en 8a på 90kg, sen 6a på 100kg, sen 105kg, men då var man sjukt trött och fick hjälp av andersson...hoppas det känns på rejält imorrn!

Körde även med roddhantaget så man kommer längre in i ryggen, där blev det ganska tungt och slitit, men de gick fin fint!
Avslutade gjorde vi med 3set rodd, började 1set på 55kg och 15reps, sen 1set på 75kg 10reps, och avsluta med 55kg och 15reps. Jag personligen tycker nog det känns bättre och köra många reps i den övningen, man får en galen kontakt som verkligen svider rejält!

Nu är man hemma och ska börja ladda inför en måltid med kyckling och kesella! Sitter och dricker gainer nu så man får i sig lite kolhydrater, resterande syror och kapslar har man redan skickat i sig i vanlig ordning.

happ happ, får se vad som händer senare ikväll, inget planerat direkt, men man är öppen för förslag!

Får se imorrn om man ska köra ett tidigt benpass redan när man vaknar, eller om man ska vila 1 dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0